Eetwinkel ’t Huus

Met ruim 25 jaar ervaring in de branche is Rob Dolphijn een bekend gezicht in de Ruurlose horeca. Niet alleen in zijn cafetaria, maar ook in het naastgelegen restaurant De Naober, waarvan hij eigenaar is. Na ruim 20 jaar kiest Rob ervoor zich aan te sluiten bij Eetwinkel. Eetwinkel ’t Huus is op 4 januari 2023 geopend.

in een familiebedrijf

Lekker eten & drinken

Eetwinkel ’t Huus is inmiddels een echt familiebedrijf geworden, met in de zaak hulp van dochters Tess, Geeke en Famke en achter de schermen staat zijn vrouw Sandra klaar. De vernieuwde zaak heeft een moderne, frisse uitstraling en is daarmee weer helemaal bij de tijd.

We hopen je snel te zien!
Team Eetwinkel ’t Huus

met ons uitgebreide assortiment

Lekker eten & drinken

Eetwinkel ’t Huus is meer dan een cafetaria met alleen frites en snacks. Wij spelen op diverse manieren in op de verschillende eetmomenten op een dag. We werken met producten van de hoogste kwaliteit, en zoveel mogelijk vers. Zo serveren we huisgemaakte black angus burgers en diverse frites toppers. We starten met een carpaccio concept en richten ons nog meer op de lunch. Nieuw zijn verschillende maaltijdsalades en vers belegde broodjes én je kunt kiezen uit een reeks aan soorten koffie, van latte tot Irish coffee. Daarnaast hebben we ook heerlijk softijs en goede milkshakes.